Povești de succes

Mai multe

Trasaturi ce definesc succesul – interviu

Roman-Bakos Hajnalka sau Hajni cum îi spunem noi :), face parte din echipa Vitas Romania, de peste 3 ani,  ocupând funcția de auditor intern. Principala provocare din activitatea sa ca auditor, este să identifice riscurile relevante și să recomande soluții pentru problemele descoperite, cu alte cuvinte să aducă îmbunătățiri continue […]

21 septembrie 2021
Mai multe

Credite rapide pentru producatori agricoli

Afacerile agricole au nevoie de acces la solutii de finantare simple si rapide. Familia Vaduva a reusit sa dezvolte ferma cu ajutorul creditelor.

27 mai 2021
Mai multe

Afaceri mici finanțate de Vitas Romania

Afacerile mici au nevoie de acces la solutii de finantare simple si rapide. Alin Neamtu a reusit sa puna pe picioare o afacere cu produse traditionale din carne de mangalita. Află povestea lui!

22 martie 2021
Mai multe

Afacerile mici se reinventează in perioada pandemiei – Casuta Dulce

Claudia si Marcela doua tinere antreprenoare din Sibiu, au stiut sa se adapteze rapid la noile conditii din piata si sa isi dezvolte afacerea in plina pandemie.

13 noiembrie 2020
Mai multe

Povesti de succes – Restaurant Capriccio, Deva

Luca si Eugen sunt doi tineri antreprenori care au stiut sa profite de oportunitatile de pe piata la momentul potrivit. Iata povestea lor de succes!

16 ianuarie 2020
Mai multe

Povesti de succes – interviu cu Elena Lotrean, fondator Scoala Finlandeza Sibiu

La Vitas – imi place mult felul deschis in care se intampla colaborarea, schimbul de informatii, felul in care oamenii se preocupa de binele afacerii pe care o dezvolti.

29 august 2019
Mai multe

Primii pasi in antreprenoriat si experienta cu Vitas!

Vitas are incredere in oameni si in ideile lor de afacere. Una dintre povestile sustinute de noi este cea a lui Andrei Resiga care, cu creditul de la Vitas, si-a indeplinit visul!

28 mai 2019
Mai multe

Povesti finantate de Vitas – Kokoon tea & coffee shop

Primii pasi in antreprenoriat nu sunt usori, insa Vitas sprijina afacerile la inceput de drum. Iata cum am ajutat dezvoltarea Kokoon tea & coffee shop!

23 aprilie 2019
Mai multe

Vitas sustine inceputurile in business

Vitas are incredere in oameni si in ideile lor de afacere. Una dintre povestile sustinute de noi este cea a Luminitei Parvu care, cu creditul de la Vitas, si-a dezvoltat propria microferma.

5 aprilie 2019
Mai multe

Povesti finantate de Vitas – Turcan Wood Modeling

Vitas sustine oameni si idei. Este si cazul lui Cosmin Turcan, care a reusit sa isi transforme visul in realitate cu ajutorul nostru, deschizandu-si propria afacere: Turcan Wood Modeling.

16 octombrie 2018
Mai multe

Educatia de calitate – un prim pas spre antreprenoriat: Magic Education Montessori

Mona Turcitu este castigatoarea concursului nostru de planuri de afaceri „Declaratia de independenta” de anul acesta, avand ca premiu suma de 25.000 lei. Asa cum v-am promis pe Facebook, dorim sa impartasim cu voi povestea Monei, un Om frumos in spirit si in fapta. Poti sa ne spui cateva cuvinte […]

26 august 2018
Mai multe

Rețeta independenței: o afacere dulce, din fructul pasiunii cu Melania Iuhos

Prăjituri ca la mama. Pentru Melania Iuhos nu e doar o expresie. Este o pasiune moștenită pe linie maternă, care în timp a devenit o afacere. Împreună cu sora ei Izabella, a dus mai departe talentul mamei. Torturile lor sunt adevărate opere de artă. Originale, pline de fantezie și mai ales […]

26 august 2017
Mai multe

Cum să-ți câștigi independența pedalând, cu Amira Pop și Radu Mercea

Amira avea 11 luni la Revoluția din decembrie 1989. Radu nici nu era născut. Acum, cei doi tineri vor să pornească altă revoluție. Și încep cu independența lor. Pe două roți. Au pornit cu un creion în mână, o foaie A4 și o idee, alimentată cu pasiune și entuziasm. Așa […]

26 august 2016
Mai multe

Cum să-ți croiești propria afacere – Bogdan Moga

“Nu doream ca ziua de 15 a lunii să însemne pentru mine ziua de salariu”. Încă din copilărie, Bogdan Moga din Alba Iulia visa să devină propriul său șef. Acum are 27 de ani. Exact anii care au trecut de la Revoluția din 1989. Bogdan aparține unei generații de tineri […]

26 august 2015
Mai multe

Povești Magice, cu Adina Moldovan

“Când îi atacă un animal, aricii își ridică țepii astfel ca nimeni să nu se apropie de ei. Seamănă cu momentul când se supără copiii.” Adina a început să citească Povestea Magică de azi la grădinița ‘Pygmalion’. Cei opt copii care o ascultă își relaxează ‘țepii’ în preajma ei. Noile descoperiri […]

26 august 2015

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.