Parteneri

Raiffeisen Bank este subsidiara Raiffeisen Bank International AG (RBI), cu sediul la Viena, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate şi de investiţii din Austria şi o bancă universală de top în Europa Centrala şi de Est (ECE). Raiffeisen Bank are o reţea de peste 540 agenţii în toata ţara, care deservesc peste 2 milioane de clienţi, dintre care 100.000 de IMM-uri şi peste 7.000 de corporaţii mari şi medii.

Comisia Europeană este organismul executiv al Uniunii Europene. Ea reprezintă şi susţine interesele Europei în ansamblul său (şi nu pe cele ale vreunui stat membru). Cu sediul la Bruxelles, Comisia deţine reprezentanţe în fiecare stat membru al Uniunii Europene. Rolul instituției este de a stabili obiective şi priorităţi la nivel european, de a propune proiecte legislative pe care le supune aprobării Parlamentului şi Consiliului, de a gestiona şi pune în aplicare politicile şi bugetul U.E., de a asigura respectarea legislaţiei europene, alături de Curtea de Justiţie, precum şi de a reprezenta interesele Uniunii Europene la nivel global.

KPMG reprezintă o reţea de firme membre din peste 152 ţari din întreaga lume, care oferă servicii de audit şi de consultanţă fiscală pentru a ajuta organizaţiile să înţeleagă riscurile şi să performeze în mediile dinamice şi provocatoare în care îşi desfăşoară activitatea. Cu ajutorul unui personal specializat, cu abilităţi diferite în multe domenii, KPMG ajută întreprinderile şi organizaţiile în îndeplinirea cerinţelor de conformitate, oferindu-le posibilitatea să se dezvolte şi adăugând valoare afacerii clienţilor lor.

Grupul PayPoint, cu sediul principal în Marea Britanie, oferă soluţii accesibile pentru plăţi sigure, simple şi rapide încă din 1997. Compania este recunoscută pentru poziţia de lider în colectarea de plăţi efectuate prin intermediul reţelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate. În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de încasare a sumelor în numerar sub marcă proprie în august 2008. PayPoint pune la dispoziţie o reţea de aproape 8.000 magazine de proximitate. În acest fel asigură clienţilor plăţi fără comisioane suplimentare, exclusiv în numerar şi fără condiţionarea unei alte achiziţii din magazinul respectiv.

Microfinace Centre este o organizaţie non-profit din Polonia, care funcţionează drept centru de resurse microfinanciare pentru mai mult de 100 de instituţii de microcreditare, din peste 30 de ţari ale Europei de Est şi ale Asiei Centrale. Misiunea MFC constă în reducerea săraciei şi dezvoltarea potenţialului uman prin promovarea unui sector de microfinanţare orientat spre comunitate şi susţinut prin livrarea unor servicii financiare şi non-financiare către familiile cu venit redus şi către micro-întreprinzători. MFC este mereu în căutarea de a dezvolta cele mai bune practici și de a stimula inovaţia în industria microfinanţării. Până în 2011 MFC a pregătit peste 1.000 de traineri locali şi a contribuit la consilierea a peste 100.000 de familii cu venituri reduse prin sesiuni de educaţie financiară în peste 20 de ţări în tranziţie.

ZebraPay, devenită Statia de plată, cea mai extinsă reţea de terminale de plată de tip self-service din România, oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service.

Prin terminalele SelfPay/Statia de plata pot fi efectuate plăţi cu numerar, prin aplicatia SEQR, dar și prin moneda Bitcoin pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, amenzi, reîncărcare cartele prepaid, plăți rate, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și abonamente presă. Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, peste 1000 de kiosk-uri, acestea fiind amplasate in peste 150 de localităţi din ţară. Terminalele Stația de plată pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, Profi, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

Biroul de Credit este o societate de drept privat care administreaza o baza de date organizata in sistem centralizat, care contine date referitoare la activitatea de creditare desfasurata de institutiile financiar-bancare, autorizate potrivit legii.
Baza de date a Biroului de Credit poate fi consultata de catre institutiile de credit, institutiile financiare nebancare, societatile de asigurari si cele de recuperare creante care au incheiat un Contract cu Biroul de Credit.

Prelucrarea datelor personale in Sistemul Biroului de Credit se realizeaza in baza interesului legitim al Participantilor si al Biroului de Credit pentru desfasurarea unei activitati de creditare responsabile, in conditiile protejarii persoanelor vizate, respectarii cadrului legal referitor la evaluarea bonitatii si la reducerea riscului de credit, precum si prevenirii utilizarii sistemului financiar-bancar pentru desfasurarea unor activitati contrare legii.

TGS Software ajuta bancile, institutiile financiare nebancare, spitalele si clinicile sa functioneze mai eficient.

Prin implementarea aplicatiilor software dezvoltate de TGS Software, companiile isi eficientizeaza procesele operationale, reduc semnificativ costurile si isi deservesc mai bine clientii.

Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.