Credite START-UP – Finanțare pentru firme nou înființate

Ai nevoie de un credit pentru prima ta afacere? Noi îți finanțăm planul de business, chiar dacă astăzi ți-a venit o idee briliantă de afacere sau dacă ai început deja activitatea și ai nevoie de un impuls financiar.

Creditul START-UP se adresează mai multor forme juridice, cum ar fi: PFA-uri, II-uri, IF-uri și SRL-uri pentru a le ajuta în drumul lor spre succes. Creditul pentru firmă nouă poate fi utilizat în realizarea investițiilor necesare pentru o dezvoltare armonioasă: achiziții de utilaje/echipamente/mașini noi sau second hand, achiziție și amenajare de spații etc.

Dacă ești în căutarea unei surse de finanțare pentru o firmă nou înființată, Vitas România îți propune o soluție 100% transparentă și avantajoasă. Ratele creditului pentru firma ta nouă vor fi stabilite în funcție de capacitatea ta de plată și de sezonalitatea afacerii tale.

Nu ai de ce să-ți faci griji! Ia-ți acum Creditul START-UP și bucură-te de independența și dezvoltarea afacerii tale!

 

Cui i se adresează Creditul START-UP?

Creditul START-UP se adresează tuturor firmelor nou înființate pe piața afacerilor din România, indiferent de industria în care acestea activează. Creditul poate fi utilizat fie pentru susținerea unei idei de afaceri, fie pentru susținerea dezvoltării unei firme nou înființate.

Creditul START-UP este o sursă de finanțare care susține antreprenorii care vor să-și facă sau și-au făcut un PFA, II, IF sau un SRL.

Iată cu ce provocări se poate confrunta un antreprenor și care sunt obiectivele creditului pentru firmă nouă:

George

Antreprenor Startup

Provocări:

  • Este preocupat de cash-flow și de atragerea primilor clienți. Are deja câteva contacte sau lead-uri, însă nu sunt surse sigure pentru profitabilitatea și succesul afacerii;
  • Trebuie să identifice, să recruteze și să gestioneze minim 1-2 angajați/colaboratori și, în același timp, să se asigure că aceștia înțeleg și fac lucrurile așa cum vede el;
  • Trebuie să ia decizii cu privire la gestionarea activităților de afaceri și să se gândească la situațiile în care poate acționa singur și/sau în care se poate extinde (își dă seama că nu are competențele necesare sau că volumul de muncă este mult prea mare și nu face față);
  • Este preocupat de elaborarea unor strategii de poziționare pe piață, vânzare, produs și ofertare. Cu toate acestea, poate să nu cunoască parametrii economici/de business și nu se gândește la profit, ci doar la fluxul de numerar.

Obiective:

  • Vrea să-și asigure o sursă de venit independentă, stabilă;
  • Dorește să-și pună afacerea în funcțiune într-un timp cât mai scurt și să aibă succes;
  • Dorește să se poziționeze pe piață, să-și activeze contactele și să-și găsească o nișă proprie;
  • Vrea să aibă un început de succes: să genereze venituri imediat, să aibă activitate, să atragă clienți sau recomandări, să identifice oportunități pe care este dispus să le urmărească imediat.

Caracteristicile Creditului START-UP

Creditele pentru firme noi sunt împrumuturi destinate afacerilor care au nevoie de un impuls financiar pentru a reuși pe piața dinamică și competitivă. Creditul START-UP de la Vitas România se adresează formelor juridice de tip PFA, II, IF și SRL care își doresc să investească în utilaje/echipamente/mașini noi sau second hand, în spațiile utilizate pentru desfășurarea activității etc.

Fiecare viitor antreprenor sau antreprenor la început de drum se poate bucura de caracteristicile Creditului START-UP de la Vitas România:

Primești credit chiar dacă ai mai puțin de 3 luni de activitate pe piața afacerilor;

Primești maxim 150.000 RON pentru 60 de luni (investiții sau capital de lucru);

Ești asigurat că rata lunară din contract nu se schimbă pe tot parcursul creditului;

În funcție de specificul proiectului tău de afacere, poți să furnizezi garanții care să te avantajeze.

Pentru firmele nou înființate fără activitate sau pentru cele cu activitate de până la 6 luni (după caz), se pot solicita diverse surse de garantare, precum: girant, bunuri mobile sau imobile.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre pachetul de credite pentru firme noi sau vrei să programezi o discuție cu un ofițer de credite Vitas, nu ezita să ne contactezi!

Avantajele sursei de finanțare Vitas pentru firmele nou înființate

Avantajele utilizării unui credit pentru PFA-ul sau SRL-ul tău nou înființat se pot vedea pe termen lung.

Dar încă de la început ai ocazia să te bucuri de un credit fără necesitatea de a-ți deschide cont nou, un credit care se potrivește nevoilor tale de finanțare și care îți pune la dispoziție o perioadă de grație și rate sezoniere în funcție de specificul afacerii tale!

Nu ai obligația să deschizi cont la o anumită bancă
Venim la tine pentru a identifica corect nevoia de finanțare
Perioadă de grație și rate sezoniere în funcție de specificul afacerii

Simulator credit

Calculatorul de rate pentru Creditul START-UP de la Vitas România are rolul de a determina valoarea împrumutului pe care o poți obține și valoarea ratelor lunare pe care trebuie să le rambursezi într-un interval de timp ales.

Calculator rate

Rezultatele sunt estimative și au rol orientativ, fără valoare contractuală. Pentru o ofertă personalizată pentru pachetul de credit pentru firmă nouă, aplică pentru o analiză detaliată făcută de un ofițer de credite profesionist.
Suma credit
15000
Termen (luni)
24
Rata lunară estimată
Calcul estimativ cu rol orientativ, fără valoare contractuală. Oferta fermă depinde de analiza detaliată a cererii tale de credit.

Află poveștile altor antreprenori

Cere o ofertă personalizată!

Acum că ești înarmat cu toate informațiile disponibile despre creditul pentru firmă nouă de la Vitas România, te așteptăm cu o ofertă personalizată pentru succesul afacerii tale!

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.