Vitas sustine inceputurile in business

5 aprilie 2019

Luminita Parvu_2

De peste 20 de ani, Vitas ajuta micii intreprinzatori sa se dezvolte, caci misiunea nostra este aceea de a sustine dezvoltarea personala a clientilor nostri, a afacerii lor, dar si a comunitatii in care acestia traiesc.

O poveste de succes la care Vitas a contribuit este cea a Luminitei Parvu – o persoana perseverenta, care prin munca a reusit cam tot ce si-a propus.

Familia Parvu isi dorea sa dezvolte propria microferma, insa pentru asta aveau nevoie de finantare. Desi la inceput au intampinat dificultati in contractarea unui credit, la Vitas au gasit ajutorul de care aveau nevoie.

Ne-au impartasit ideile lor, iar noi am avut incredere in ei si le-am oferit banii de care aveau nevoie, in cel mai scurt timp.

Creditul de la Vitas a fost folosit pentru achizitia de terenuri, masini si echipamente, dar si pentru reamenajarea acoperisului de la grajd sau a altor anexe.

Familia Parvu are in prezent propria microferma, ce numara peste 50 de vaci si 400 de oi.

Fiindca au fost incantati de colaborarea cu noi, iar noi am avut incredere in ideile lor de afacere, am construit o relatie de lunga durata. Luminita Parvu este client Vitas din anul 2015, iar in prezent are 2 credite active.