Termeni și condiții

Informațiile cuprinse în acest site sunt proprietatea exclusiva a Vitas Institutie Financiara Nebancara SA și se referă exclusiv la aceasta. În calitate de titular al drepturilor de autor, Vitas Institutie Financiara Nebancara SA interzice reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a informațiilor sau a datelor, în special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Vitas Institutie Financiara Nebancara SA. Conținutul și structura site-ului Vitas IFN SA România sunt protejate de legislația română în vigoare, privind drepturile de autor.

Vitas Institutie Financiara Nebancara SA (denumită și VITAS ROMANIA) verifică și actualizează informațiile din prezentul site în mod regulat. Cu toate acestea, din motive obiective, acuratețea și integralitatea unora dintre informațiile prezentate poate fi temporar afectată. Pe cale de consecinta, SC Vitas Institutie Financiara Nebancara SA nu este și nu va putea fi ținută legal responsabilă sub nicio circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site sau pentru consecințele ce se pot trage din consultarea informațiilor din acest site.

Vitas Institutie Financiara Nebancara SA își rezervă dreptul de a modifica oricând informațiile puse la dispoziție prin intermediul site-ului. Vizualizarea informațiilor disponibile nu reprezintă o ofertă fermă a instituției, destinată vizitatorilor site-ului, cu privire la acordarea efectivă de servicii nebancare (credite). Toate datele prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Deciziile cu privire la aceste servicii se vor lua de către instituție, după analiza fiecărui caz individual, în conformitate cu regulamentele și procedurile interne ale insituției, precum și cu prevederile legale. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugată să contacteze în mod direct oricărei dintre unitățile teritoriale Vitas Institutie Financiara Nebancara SA pentru a se informa asupra serviciului sau produsului în cauză, dar și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și comisioanelor aferente.

Vitas IFN SA | Str. Simion Bărnuţiu nr.34, Etaj 2
Tel/Fax: +4-0256-204.550 | +4-0356-401.159

300133-Timişoara, România
CUI: RO18322807, J35/220/2006 | Capital social: 12.600.000 RON
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.