Credite rapide pentru producatori agricoli

27 mai 2021

O afacere agricolă nu o faci opt ore pe zi după care pleci acasă și lași grijile în urmă până a doua zi. Activitatea asta o faci vara-iarna, de sărbători, noaptea, trebuie să fi acolo, prezent…𝐀𝐬̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞𝐢 𝐕𝐚̆𝐝𝐮𝐯𝐚, 𝐚𝐟𝐥𝐚̆ 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐫!

În agricultură nevoia de finanțare este permanentă

Familia Văduva se ocupă cu creșterea ovinelor, fiind o activitate moștenită și transmisă din generație în generație. Pe vremea părinților doamnei Văduva, dețineau în medie 400-500 capete ovine și vindeau în special în Valea Jiului brânză, oi și miei.

familia_vaduva_client_vitas-1

În urmă cu 3 ani au avut și un efectiv de bovine, 170   capete, pe care le-au vândut pentru ca nu erau productive   și au ales să crească doar ovine. În momentul actual,   deține un efectiv de aproximativ 4.200 oi.

ferma_vaduva_client_vitas

Produsele tradiționale realizate   după rețete consacrate de-a   lungul timpului, sunt comercializate si prin intermediul unui  magazin, situat în Piața Centrală din Târgu Jiu. Îi puteți găsi și online « Produse de la stana noastra » .

Familia Văduva a apelat la Vitas Romania pentru ca erau într-o etapă în care doreau să își dezvolte ferma, având nevoie de finanțare pentru achiziție animale și teren agricol. Au accesat în 2020 un credit pentru investiții pe o perioadă de 47 de luni.

Cu multă muncă dar și cu ajutorul împrumuturilor succesive accesate de la diverși finanțatori, au reușit să crească efectivul de animale și să aducă îmbunătățiri în cadrul fermei.

Dacă ești în căutarea unei soluții de finanțare și ai nevoie de mai multe informații, poți discuta cu un consultant specializat.