Povesti finantate de Vitas – Kokoon tea & coffee shop

23 aprilie 2019

oie_28EFKx3wG0Zk

Pasiunea este elementul care face diferenta dintre o afacere de succes si una care, mai devreme sau mai tarziu, va esua.

Pasiunea este cea care a dus la aparitia magazinului de ceaiuri Kokoon tea & coffee shop – pasiunea lui Bece Florin pentru ceai sau, asa cum il numeste el, o comoară a nenumaratelor soiuri, o oaza si un sentiment de bunastare, o atitudine si un stil de viata.

Dorinta de a transmite placerea de a savura ceaiul si infuziile de plante sau fructe, imbinata cu visul de a fi independent financiar, l-au facut pe Florin sa faca primii pasi in antreprenoriat in 2012, ca intreprindere individuala.

In perioada aceea s-a ivit si oportunitatea de a prelua o franciza. Am plecat la drum, ca afacere de familie, un mic magazin in care mama vindea in functie de cum ii permitea timpul.

Florin a apelat la Vitas intr-un moment dificil al vietii sale de antreprenor, in care avea nevoie rapida de finantare.

Desi a intampinat probleme in obtinerea unui credit bancar, Vitas a avut incredere in afacerea lui si i-a acordat banii de care avea nevoie pentru a merge mai departe.

Am ajuns la Vitas intr-un moment dificil, in care unicul nostru furnizor cu care aveau si o clauza de exclusivitate fiind franciza nu ne-a mai distribuit marfa, si pusi in fata faptului implinit, am fost nevoiti sa cautam alti furnizori, doar ca acestia impuneau conditii ca plata facturii proforme sa fie efectuata in ziua emiterii iar marfa livrata dupa 2 saptamani.

Cu ajutorul creditului obtinut de la Vitas, Kokoon tea & coffee shop s-a dezvoltat din ce in ce mai mult, fiind in prezent un loc de referinta pentru cei ce doresc sa savureze sau sa impresioneze cu un cadou de calitate.

Acum, magazinul este situat in centrul istoric al Sibiului, in afacere implicandu-ma impreuna cu sotia mea si inca un angajat. Usor, lucrurile s-au legat si am reusit sa amenajez un depozit si sa fac distributie in toata tara.

16939695_1175440559220700_5245784766389233980_n   oie_CUTQagWya6sK-1

Vitas construieste relatii bazate pe incredere si transparenta, iar increderea in noi l-a transformat pe Florin intr-un client fidel, fiind in prezent la al 4-lea credit.

Daca esti pasionat de tot ce inseamna ceai, cafea si alte „bunatati”, arunca o privire pe site-ul Kokoon tea & coffee shop, cu siguranta vei gasi ceva care sa te surprinda.