Ce facem?

Acordăm credite în mod rapid şi responsabil.

Din 1996 am început să finanțăm micii întreprinzători români, ce au acces limitat la credite.
Clienți fericiți

Peste 10.000 de antreprenori au început o afacere sau au dezvoltat-o alături de noi.

Transparență

La Vitas știi din start dacă întrunești condițiile. Toate costurile sunt transparente şi îți sunt prezentate de la bun început.

Fără hârțogărie

Am redus la minim numărul de acte necesare pentru un împrumut. Fără documente inutile.

Răspuns rapid

În cel mult 48h primești un prim răspuns argumentat.

Vitas Instituție Financiară Nebancară SA denumită în continuare și Vitas România, este o instituţie de microcreditare prezentă în România din 1994.

Suntem înscriși în Registrul General ținut la Banca Naţională a României sub numărul RG-PJR-36-110119/17.05.2007 și în Registrul Special ținut la Banca Naţională a României sub numărul RS-PJR-36-110078/09.11.2017.

Istoric

Vitas se numără printre pionierii facilitării accesului micilor întreprinzători la finanţare din România bazate pe analiza capacităţii şi potenţialului şi nu a posibilităţii de acoperire cu garanţii reale imobiliare. Am început în 1996 şi de atunci finanţăm micii întreprinzători români ce au acces limitat la credite.

Suntem o companie a Global Communities, o organizaţie non-guvernamentală americană activă la nivel mondial de peste 70 de ani (din 1952).

Global Communities lucrează în strânsă colaborare cu comunitățile din întreaga lume pentru a aduce schimbări durabile menite să îmbunătățească modul de viață al persoanelor vulnerabile.

În decursul celor peste două decenii de funcţionare, Vitas România a derulat diverse proiecte finanţate de către Guvernul României şi Banca Mondială, precum programul de microfinaţare în zonele miniere şi zona rurală.

Viziunea Vitas

Toţi oamenii cu dorinţă şi capacitate de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii ar trebui să aibă acces la serviciile financiare necesare pentru dezvoltarea potenţialului, devenind astfel activi din punct de vedere social şi economic.

Misiunea Vitas

Misiunea noastră este de a oferi produse şi servicii financiare care să răspundă nevoilor clienţilor noştri şi de a susţine dezvoltarea personală, a afacerii şi a comunităţii în care trăiesc.

DE CE SĂ LUCREZI CU VITAS?

4 MOTIVE SĂ NE ALEGI

Simplitate

Deoarece ne pasă de timpul și banii dumneavoastră, vom încerca să păstrăm toate procesele și documentația cât mai simple posibil.

Relație

Fiecare afacere e unică. La fel trebuie să fie și creditele. Spre deosebire de bănci, la Vitas construim cu tine o relație. De la om la om.

Acțiune

”Cu VITAS România nu am găsit doar finanțare, ci și consilierea de care aveam atâta nevoie”

Înțelegere

Înțelegem că evenimente neprevăzute se pot întâmpla, așa că am introdus în produsele noastre noțiunea de perioadă de grație predefinită pe durata contractului de credit.

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.