Afaceri mici finanțate de Vitas Romania

22 martie 2021

Alin Neamtu_povesti_clienti_Vitas

 

Știm că românul apreciază foarte mult produsele tradiționale din carne de porc. Cu acest gând, Alin Neamțu a reușit să pună pe picioare o afacere cu produse tradiționale din carne de mangaliță. Succesul într-o afacere de acest gen în România este din ce în ce mai dificil astfel că cei care reușesc totuși să dezvolte ceva în acest sector merită să fie apreciați.

Nevoia de finanțare

Alin a apelat la un credit de la Vitas pentru dezvoltarea afacerii, având nevoie de finanțare pentru modernizarea spațiului de lucru și pentru dotarea carmangeriei cu utilaje necesare procesului de tranșare.

„Produsele comercializate în carmangeria din Buziaș, sunt tradiționale, realizate după rețete vechi, din carne proaspătă. Alin folosește doar carne de mangaliță din tăiere proprie. ”

96387272_131411895187997_6980851594501816320_n

Ponderea de acizi nesaturati pe care ii contine carnea de Mangalita este de aproximativ 70%, ceea ce inseamna ca este identica aproape cu cea din carnea de somon sau cu uleiul de masline. 

Carnea de mangaliță nu se pretează prelucrării industriale, astfel că procesul de realizare a produselor tradiționale necesită mai multă atenție. 

A căutat soluții de finanțare și în altă parte însă rapiditatea și relația de colaborare deschisă cu Ionuț Ciobanu (ofițer de credite Vitas Lugoj) l-au determinat să aleagă un credit Simplu, de la Vitas România.

În acest moment, aveți posibilitatea să comandați online produse tradiționale din carmangeria lui Alin…mai mult

Pe parcursul a celor 25 de ani de activitate, Vitas Romania a reușit să sprijine creșterea și dezvoltarea a peste 15.000 de afaceri mici, oferind peste 21.000 de împrumuturi.

Dacă ești în căutarea unei soluții de finanțare, aplică online și poți discuta despre planurile tale cu un consultant Vitas România.