Primii pasi in antreprenoriat si experienta cu Vitas!

28 mai 2019

Ski

„Antreprenoriatul e in sange! Inca de la 5 – 6 ani, aveam initiativa de a-mi suplimenta banii de buzunar gasind variante prin care ma puteam face util, gen, caram marfa pentru un aprozar din cartier.”

Andrei Resiga

De peste 20 de ani, Vitas sustine oamenii cu planuri si idei, acordandu-le finantarea de care au nevoie pentru a-si dezvolta potentialul.

Andrei este un antreprenor tanar care a ales sa ramana in orasul natal pentru a valorifica pasiunea lui pentru munte si pentru aventura. Tenacitatea si perseverenta de care a dat dovada in urmarirea visului sau reprezinta un exemplu pentru toti cei care conditioneaza succesul de anumite zone sau conjuncturi favorabile.

Ne-a impartasit ideile lui, iar noi am avut incredere in el si i-am oferit banii de care avea nevoie mult mai rapid si mai usor decat o banca, valorificand oportunitatea la timpul potrivit.

Cu ajutorul creditului, clientul a amenajat un numar de 4 camere in cabana de la Straja si in prezent, Res Tur este cunoscut pentru experienta si performantele obtinute cu copiii in domeniul ski-ului, si pentru profesionalismul de care da dovada in organizarea taberelor.

Antreprenorii pot incepe de la 0, atata timp cat sunt dispusi sa munceasca din greu, sa se angajeze la ideile lor si sa-si asume riscurile necesare pentru ca aceste idei sa devina realitate. Culege inspiratie din povestea de succes a lui Andrei Resiga si nu lasa lipsa de bani sau de experienta sa te descurajeze sa-ti urmezi visul.

Vitas sustine mereu inceputurile in business si ne mandrim cu realizararile clientilor nostri cu care am construit intotdeauna relatii bazate pe incredere si transparenta!