Workshop educație financiară și antreprenorială

26 martie 2018

În luna Martie, am susținut o serie de workshop-uri de educație financiară și antreprenorială în cadrul a 9 licee cu profil economic din județele unde există și filiale Vitas.

Elevii din clasele terminale de liceu, au avut ocazia să își vadă o idee transformată într-un plan de afacere cu ajutorul modelului Business Canvas. Scopul workshop-ului a fost ca participanții să se familiarizeze cu instrumente noi și să aibă șansa să se exprime într-un mod inedit chiar neconvențional.

Cele mi bune 3 idei de afacere, au fost premiate cu câte un porcușor Vitas, spre surprinderea și bucuria tuturor elevilor. Workshop-ul a fost și un prilej bun de promovare a concursului nostru : “Declarația de independență” și de creștere a comunității noastre de fani pe facebook.

Această campanie evidențiază cât de importantă este educația în formarea tinerilor și în oferirea unui cadru care să stimuleze achiziția de abilități practice. Credem că spiritul antreprenorial este cultivat și stimulat încă din această etapă.

La Alba-Iulia și la Sibiu, colegii noștri, traineri în cadrul workshop-urilor, au fost plăcut surprinși de ideile de afacere și de entuziasmul elevilor prezenți.

Toate cele 9 licee din campanie, au primit în luna decembrie 2017 câte un sistem interactiv de tip Smart Board din partea VITAS IFN.