Workshop VITAS: Motivație și Managementul Conflictelor

6 iunie 2018

În iunie am investit in noi!

În 6 iunie, toți angajații VITAS IFN au participat la workshop-ul: Motivatie si Managementul conflictelor susținut de către trainer-ul Dan Berteanu.

Cursul s-a bazat pe un instrument de utilizare a punctelor forte in relatiile cu ceilalti, intitulat SDI. SDI este un instrument puternic și eficient pentru înțelegerea motivelor și valorilor care stau la baza comportamentelor. SDI se fundamenteaza pe nevoia oamenilor de a se înțelege mai bine pe ei înșiși și pe ceilalți, iar înțelegerea le permite să conducă cu claritate și empatie, să construiască echipe mai puternice și să gestioneze mai eficient conflictul.

În cadrul workshop-ului fiecare coleg a putut identifica care este sistemul de valori motivaționale care îl ghidează în comportamentul profesional și personal. A fost un exercițiu interesant și deopotrivă presărat cu bună dispoziție și amuzament.

Relațiile pot fi și conflictuale iar cursul a acoperit și partea de secvențe de acest tip, cu scopul de a spori șansele de prevenire a conflictelor.

Cred că relațiile reprezintă cheia bunei funcționări a activității în cadrul companiei iar acest curs a reprezentat un prim pas în acest sens.