De la freelancing la afacere start-up

30 iulie 2018

 

Vasile Chindris (20 ani) se numara printre finalistii concursului nostru „Declaratia de independenta ’18” iar visul sau este sa deschida o agentie de marketing online, axata pe nevoile clientilor din Romania. Pentru inceput doreste sa ofere servicii de marketing online in turism si servicii medicale…

Actualmente lucreaza ca freelancer in acest domeniu avand deja un portofoliu de clienti.

Cum sa iti castigi independenta prin marketing …

„Totul a inceput cu ceva timp in urma, era o seara la inceput de an, in care ma gandeam care este planul de bataie pentru anul urmator. Atunci mi-a venit ideea sa pun bazele unei agentii de marketing, care mai apoi s-a conturat sub numele de „Creative Marketing”.

La inceput nu stiam aproape deloc ce face mai exact o agentie, care este planul ei de bataie, unde gasesti clienti, dar pasiunea care era in interiorul meu m-a facut sa nu renunț la ideea mea si in lunile care au trecut m-am pus pe treaba. Am inceput cateva cursuri de marketing online, am intrat in programele de studiu ale „Google” si „Facebook” prin platformele lor de e-learning. Apoi au inceput să vină si clienti asa ca, incetul cu incetul ideea mea a inceput sa devina realitate.

vasile_chindris

La inceput a fost destul de greu sa stabilim ce servicii dorim sa oferim, iar dupa o munca de mai bine de 5  luni, am ajuns la cateva servicii de baza, urmand ca acestea sa se adapteze pentru fiecare industrie in parte.

Principalul serviciu este „Social Media Marketing-ul” acesta include tot ce inseamna partea de marketing prin rețelele sociale, de la Facebook, Instagram la Linkdin și multe altele. In plus, toti cei care doresc sa colaboreze cu noi primesc GRATUIT 30 de minute de consultanta si asa s-a nascut „Social Media Strategy”, un serviciu care include aceasta parte gratuita, dar și o parte platita in care noi iți facem un plan de marketing online pentru 1/2 ani.

Pe langa partea de marketing am dezvoltat si partea de identitate vizuala, de la graphic design la tot ce include partea de branding. Astfel am pus in miscare conceptul de „Afacere online la cheie” prin care un client vine cu o idee, iar noi ii oferim tot ce are nevoie pentru a avea o imagine excelenta in online.

20180425172405_IMG_2140

Mulțumesc celor de la „Vitas” pentru sprijinul lor oferit prin programul „Declaratia de independenta”, asa, am inteles mult mai bine cum functioneaza o afacere prin materiale puse la dispozitie de catre ei, in acelasi timp provocandu-ma sa am o viziune cu bataie pe termen lung”.

Facebook:@creativemarketing.ro