Case de marcat conectate la serverul ANAF pana la 31 martie 2021

14 ianuarie 2021

 

News

Deși termenul final de conectare era sfarsitul lunii ianuarie 2021 pentru contribuabilii mici si mijlocii, se pare ca cei de la finanțe au decis să prelungească acest termen până la sfârșitul lunii martie.

Președinta ANAF a declarat recent intr-un interviu ca procesul de conectare a caselor de marcat la sistemul de supraveghere a ANAF este in curs de finalizare.

case-marcat-electronice

Interconectarea caselor de marcat cu jurnal electronic la sediul central al ANAF este un proces în curs de finalizare. Aplicația informatică este gata, a fost deja testată și, din această perspectivă, știți că termenul pe care ni l-am propus inițial este 31 martie 2021, termenul la care toate categoriile de contribuabili vor fi interconectate la serverul central al ANAF. Întregul proces de monitorizare pe care l-am realizat împreună cu CNIF-ul, dar și în parteneriat cu reprezentanții mediului de afaceri, ne oferă posibilitatea să spunem că vom respecta acest termen. Deci, 31 martie 2021 este termenul la care absolut toată lumea va fi interconectată la serverul central al ANAF”

a declarat Mirela Calugareanu pentru Avocat.ro

Nu ai încă o casă de marcat cu jurnal electronic pentru afacerea ta? Ar fi bine să achiziționezi una cât mai repede.