Finalisti concurs: „Declaratia de independenta” (concurs de planuri de afaceri)

1 iunie 2018

Mona Turcitu din Sibiu se numara printre cei 4 finalisti din concursul nostru: “Declaratia de independenta”, avand ca premiu suma de 25.000 lei, acordata exclusiv din profitul realizat de VITAS IFN si nu din fonduri europene. Mona Turcitu isi doreste sa puna bazele unui centru educational si after school cu predare in sistem de educatie alternativ, Montessori, intensiv in limba engleza.

Ceea ce te frapeaza de la inceput la Mona este determinarea si consecventa de care da dovada in urmarirea visului ei. Mona cunoaste toate impedimentele respectiv riscurile aferente pornirii unei afaceri in acest domeniu si totusi crede cu ardoare in proiectul ei.

 

Ana Lupu tot din Sibiu, dorește dezvoltarea activitatii atelierului de detaling ce ofera servicii de cosmetica si intretinere auto, in cadrul firmei EVEN OLLE SRL-D.

Ana este genul de antreprenor luptator care nu renunta la prima infrangere.

Am fost placut surprinsi de corenta planului sau si de dorinta sa de a investi in cunoastere.

Daca ar castiga cei 25.000 lei, Ana ar investi in achizitia de echipamente inovative pentru prestarea serviciilor de intretinere auto si intr-un program online de formare in domeniul marketingului online.