Credit pentru prezență online

14 decembrie 2020

CREDIT (3)

 

Anul 2020 a fost, fără îndoială, unul extrem de greu pentru toți, din toate punctele de vedere. Totuși, cei care au suferit cu precădere în urma celor întâmplate sunt micii antreprenorii.
Actualul context socio-economic i-a pus la grea încercare pe proprietarii de afaceri mici, multe dintre ele nu au supraviețuit, unele s-au reinventat, iar majoritatea au fost nevoite să se adapteze la o noua normalitate.

Singura portiță de scăpare pentru marea majoritate a afacerilor din România (și nu numai) a fost migrarea către online. In 2020 antreprenorii și-au dat seama cât de important este ca afacerea lor să aibă o prezență online și că ea le poate aduce mult mai multe vânzări decât offline-ul.

De ce este important să ai o prezență online solidă?

Prezența unei afaceri în mediul online era importantă și înainte, însă acum, în contextul actual, este crucială.

Iată câteva dintre motivele care ar trebui să te convingă de acest lucru:

  • Nu ai nevoie de un spațiu fizic;
  • Poți folosi online-ul pentru a continua activitatea din offline (ex. chiar dacă saloanele de înfrumusețare au fost închise în perioada pandemiei, specialiștii în domeniile make-up/hairstyle/manichiură etc. au putut “supraviețui” prin crearea de cursuri online contra cost);
  • Toată lumea este in online (pentru a ajunge la clienți, trebuie să mergi acolo unde sunt ei).
  • Ai mai mulți clienți (spre deosebire de un magazin fizic, unde ai expunere limitată, în mediul online ajungi la un număr mult mai mare de persoane interesate de afacerea ta);
  • Ai rezultate măsurabile (știi cât ai cheltuit, la câți oameni ai ajuns și câte vânzări ai obținut).

Din păcate, în România, doar 45.4% din firme deţin un site propriu, deși 86.1% sunt conectate la reţeaua de Internet, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS) privind societatea informaţională.

Ce faci dacă bugetul nu îți permite să te ocupi și de prezența online?

Cu toate că de construirea unei prezențe online te poți ocupa și singur, acest lucru consumă timp și necesită mult research în domeniu.

De aceea, este de recomandat să apelezi la specialiști, pentru a te asigura că obții rezultatele pe care ți le dorești.

Ce faci, însă, dacă nu dispui de banii necesari pentru a colabora cu o agenție de marketing?

Ei bine, Vitas Romania a prevăzut această problemă și venit cu o solutie. Am creat o ofertă specială, care să te ajute să ajungi la publicul tău țintă, chiar și în vreme de pandemie: Creditul Pentru Prezență Online.

În momentul de față, afacerea ta nu își permite să nu fie în online!

 

{{cta(’08ba221a-7c0d-486d-bd2e-9321364a4834′,’justifycenter’)}}