Ei sunt finalistii concursului „Declaratia De Independenta”

5 august 2019

finalisti declaratia de independenta

 

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul anuntarii marelui castigator al concursului Declaratia De Independenta, cel care va primi din partea Vitas IFN 25.000 lei nerambursabili.

Deocamdata, dorim sa va prezentam cei 4 finalisti desemnati de comisia de evaluare, precum si planurile de afaceri ale acestora.

Raulea Alina

raulea_3-1

 

Alina are o experienta de peste 10 ca bucatar, dar si ca administrator cabanier.

Casa Bunicii” este o afacere de familie, de care se ocupa impreuna cu fiica ei. Pensiunea este formata din 3 camere la parter si bucataria dedicata turistilor, la etaj fiind amplasate inca 2 camere, de unde se poate admira panorama Muntilor Fagaras.

In urma decesului Bunicii, a mostenit o casa si 3000 mp de teren aferent, ceea ce a determinat-o sa deschida pensiunea ”Casa Bunicii”.

Alina ar utiliza cei 25.000 lei pentru amenajarea și utilarea unei bucatarii, a unui salon si a unui spatiu de joaca pentru copii.

Noul cadru legislativ le ofera posibilitatea infiintarii unui punct gastronomic, astfel incat ar
putea sa le ofere oaspetilor preparate realizate cu materii prime furnizate de catre ferme si
producatori locali.

 

Flavius Turcanu

flavius_adrian_turcanu-300x300

 

Afacerea pe care Flavius a inscris-o in concurs este Asistentul Vederii SRL, infiintata ca urmare a 9 ani de studiu in care a invatat cum se poate imbunatati NATURAL vederea.

Flavius a ajutat peste 40.000 de persoane atat prin seminarele si evenimentele pe care le-a sustinut in toata tara, cat si prin intermediul sfaturilor gratuite oferite pe site-ul sau.

Flavius a participat la concursul nostru pentru ca isi doreste sa deschida un punct de lucru in Sibiu si să finalizeze, respectiv sa promoveze aplicatia Asistentul Vederii, versiunea pentru mobil.

Aplicatia ii va ajuta pe utilizatori si ii va sustine sa isi creeze obiceiuri noi si sanatoase pe plan
fizic (exercitii pe care sa le faca), alimentar (alimente pe care sa (nu) le consume), dar si emotional (gestionarea eficienta si in timp real a emotiilor).

 

Laura Dascalu

laura_dascalu

 

Pentru Laura (Photolife Art SRL), fotografia a devenit o pasiune in 2013, odata cu nasterea primului copil, astfel ca, pentru achizitia
primului aparat foto DSLR, a trebuit sa apeleze la un credit.

Condusa de pasiunea pentru fotografie, imbinata cu dorinta de a fi 100% independenta, Laura a reusit sa-si contureze un portofoliu de clienti multumiti si dornici sa o recomande mai departe.

A aplicat in concursul nostru pentru a duce aceasta pasiune la urmatorul nivel.

Visul Laurei este sa isi deschidă un studio, unde sa isi amenajeze un “coltisor” in care sa poata compune amintirile clientilor. Studioul va fi specializat pe fotografia de bebelus, dar si de maternitate, respectiv de familie.

Atunci cand vorbeste despre pasiunea sa, Laura afirma ca ”…fotografiile oglindesc sentimentele fiecaruia, iar pentru mine sunt foarte speciale.”

 

Valentina Martinov

 

Valentina este inginer constructor si de cand se stie a fost fascinata de tehnologiile de
fabricatie pentru diferite produse si de design interior.

Dintotdeauna și-a dorit să aiba propria afacere, iar anul acesta a spart gheața, infiintand firma MUSARDU ROA DESIGN SRL.

Valentina s-a inscris la concursul nostru pentru a demara activitatea de productie de obiecte
sanitare (lavoare), folosind o imprimanta 3D. Imprimanta 3D ii permite ca pe baza modelului 3D generat pe calculator sa foloseasca o serie de forme, pe care ulterior imprimanta le imprima cu fidelitate.

Prietenii i-au spus ca are mult curaj pentru a se lansa intr-un astfel de proiect, noi credem ca are determinarea si pregatirea necesara pentru a transforma acest proiect intr-unul de succes.

Daca ar castiga cei 25.000 lei, Valentina i-ar utiliza pentru achizitia echipamentelor si a materiei prime necesare pentru productia unui numar de 7 produse sanitare, unicat.

 

Acestia sunt cei 4 finalisti ai concursului Declaratia De Independenta de anul acesta. Noi ii felicitam ca au ajuns pana aici si le dorim succes in continuare!