Credite pentru Firme Noi

Noi finanţăm planul tău de afaceri, fie că ai doar o idee ori ai început deja activitatea. Vitas te sprijină să îţi calculezi atent nevoile şi îţi validează aşteptările. Numai asumându-ţi un risc calculat poţi avea succes.
Creditul de Început e simplu si clar. Totul este la vedere, iar ratele creditului sunt stabilite în funcţie de capacitatea ta de plată şi de sezonalitatea afacerii tale.
Împrumutul de început funcţionează ca o centură de siguranţă. Stimulează creşterea durabilă şi dezvoltarea sănătoasă a afacerii tale. Pentru ca tu sa devii, în sfârşit, independent!

“Avem deja peste un an de cand am infiintat aceasta firma care se bucura cu fiecare zi ce trece de rezultate frumoase dar mai ales de clienti fericiti si multumiti. Mai avem mult de muncit pentru a ajunge unde ne-am propus.
credite pentru firme noiDORIM SA VA MULTUMIM pentru increderea acordata, pentru faptul ca ne-ati inteles nevoile si pentru ca ne-ati ajutat atat de PROMPT mereu, pentru ca aveti acest curaj de a aborda lucrurile cum putini in domeniul vostru o fac !
Speram, cu timpul, prin prisma rezultatelor si cifrelor pe care le vom obtine sa dovedim ca ati investit corect.”

Caracteristici

  • maxim 100.000 RON/48 de luni (investiții sau capital de lucru)

  • primești credit chiar dacă ai mai puțin de 3 luni de activitate

  • rata lunară din contract rămâne fixă pe tot parcursul creditului

  • în funcție de specificul fiecărui proiect, solicităm garanții flexibile

Pentru firmele fara activitate sau pentru cele cu activitate de pana in 6 luni, se solicita dupa caz o varianta de garantare (girant, bunuri mobile sau imobile).

Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre pachetul de credite pentru firme noi sau vrei sa programezi o discutie cu un ofiter de credite Vitas, te rugam sa faci click pe butonul de mai jos.

Beneficii

  • Nu ai obligația să deschizi cont la o anumită bancă
  • Venim la tine pentru a identifica corect nevoia de finanțare 
  • Perioadă de grație și rate sezoniere în funcție de specificul afacerii

Cere o oferta

personalizata!