Eligibilitate

Oricine indeplineste conditiile de mai jos, poate participa in programul de recomandare al VITAS:

– Este persoana fizica cu varsta minima de 18 ani / reprezentant legal al unei entitati juridice/Client/fost client al VITAS IFN;

– Intra pe pagina programului de recomandare al VITAS IFN si completeaza cu acuratete datele solicitate prin intermediul formularului de recomandare (Date contact persoana/firma recomandata).

 

Validare recomandare

Puteti recomanda numai  SRL-uri, PFA-uri, Intreprinderi Individuale, Intreprinderi familiale respectiv Producatori agricoli din urmatoarele judete: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Sibiu si Timis.

Dupa completarea formularului, reprezentantul legal al firmei recomandate va fi contactat pentru validarea aplicatiei (ne asiguram ca firma recomandata a fost instiintata in prealabil de catre cel care a recomandat-o).

Atentie! Este foarte important sa obtineti consimtamantul persoanei/firmei pe care doriti sa o recomandati inainte de a completa  formularul.

Veti fi anuntati prin corespondenta electronica in fiecare etapa despre statusul recomandarii dvs., daca a fost validata sau daca a fost semnata o  solicitare de credit.

Premii si mecanism de acordare:

Cuantumul bonificatiei variaza de la 75 lei la maxim 600 lei si va fi acordat in functie de valoarea creditului contractat de catre firma recomandata. Suma va fi virata exclusiv in contul persoanei care a facut recomandarea.

Pentru a beneficia de premiile oferite, trebuie ca firma recomandata sa contracteze un credit de la Vitas IFN in maxim 60 de zile de la data completarii formularului de recomandare pe site-ul vitasromania.ro.

Acordarea bonificatiei in bani se va realiza pana in data de 15, a lunii urmatoare, pentru creditele acordate in luna anterioara. Pentru a intra in posesia sumei de bani cuvenite, va trebui sa confirmati/furnizati ulterior un extras de cont.

O singura persoana nu poate beneficia intr-o luna de bonificatii multiple a caror suma totala sa depaseasca cuantumul de 600 lei.

Lista activităților excluse de la finanțare include, fără a se limita la, următoarele:

– Investitii financiare;

– Speculații valutare;

– Speculații pe piata de valori;

– Producerea si distribuirea en-gross a tutunului si alcoolului;

– Producerea si distribuirea stupefiantelor, armelor si a materialelor pornografice;

– Jocuri de noroc;

– Alte activitati interzise prin lege.

La aceasta campanie nu pot participa angajatii Vitas IFN SA, respectiv sotii/sotiile, rudele si afinii pana la gradul IV ale acestora, precum si orice alte persoane care au legatura directa cu acest program.

Intreruperea, modificarea, suspendarea/incetarea programului de recomandare:

Vitas IFN isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile programului de recomandare, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in maxim 24 de ore de la publicarea lor pe site-ul vitasromania.ro

Continuarea participarii in programul de recomandare, dupa orice modificare, va constitui consimtamantul pentru aceasta modificare.

Protectia datelor personale:

Prin participarea in programul nostru de recomandare, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la: Colectarea si prelucrarea de catre VITAS IFN a informatiilor privind validarea recomandarilor funizate prin intermediul acestui program. Participantii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume,  nr de telefon, adresa de email, nume firma, orasul din care provin etc. si a transmiterii acestora catre VITAS IFN in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest program. Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, MARKETING si publicitate.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea in acest program sa fie prelucrate in scop de Marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in inregistrarile contabile ale Organizatorului, conform legislatiei fiscale in vigoare.

VITAS IFN SA se obligă să respecte prevederile Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, în ceea ce privește prelucrarea datelor personale colectate pe perioada derularii programului de recomandare.

Vitas IFN SA se obligă să respecte prevederile Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, în ceea ce privește prelucrarea datelor personale colectate prin programul de recomandare.

Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților / castigatorilor in prezenta campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participanții in programul de recomandare al VITAS IFN au, conform Regulamentului 2016/679 , următoarele drepturi:

Dreptul de acces la date = dreptul persoanei vizate de a obtine de la operatorul de date la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele cu caracter personal care o vizeaza, sunt sau nu prelucrate de catre acesta;

Dreptul la rectificare = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea datelor inexacte care o privesc, precum si completarea datelor incomplete;

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, stergerea datelor cu caracter personal care privesc acea persoana;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii = dreptul persoanei vizate de a obtine, la cerere si in mod gratuit, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;

Dreptul la portabilitatea datelor = dreptul persoanei vizate de a primi, la cerere si in mod gratuit, datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre VITAS IFN SA catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

Dreptul la opozitie = dreptul persoanei vizate de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele cu caracter personal care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate = dreptul persoanei vizate de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

Dreptul persoanei vizate de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.

Participantii din acest program, sunt de acord ca datele furnizate prin completarea formularului, sa fie incluse în baza de date a Organizatorului și își dau acordul ca  aceste date sa fie utilizate în scopul derularii in bune conditii a prezentului program si a relatiilor comerciale ce pot decurge din acesta.

Participanții isi pot retrage oricand consimtamantul pentru utilizarea datelor lor personale sau pentru primirea oricarei informatii sau corespondenta, printr-o cerere scrisa, transmisa la adresa: SC Vitas Institutie Financiara Nebancara SA, str. Simion Barnuțiu, nr. 34, etaj 2, Timisoara, jud. Timis, Romania, sau online, printr-un email trimis la adresa protectiadatelor@vitasromania.ro

Pentru mai multe informatii accesați Politica de confidențialitate

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.