Client Mobile App Vitas Romania

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, am lansat aplicația de mobil Vitas. Aceasta este o variantă intermediară, urmând să fie îmbunătățită, prin adăugarea de instrumente și funcționalități noi. Actualmente, prin intermediul aplicației de client, puteți accesa informații legate de:

  • datele stocate
  • creditele tale (valoare credit, dobână, rata lunară, sume restante, plăți efectuate, tabelă amortizare)
  • produse financiare oferite de către VITAS IFN
  • comunicări (notificări)
  • datele de contact ale sediilor teritoriale VITAS IFN
  • codul de bare client stocat în aplicație pentru plata ratei în cadrul operatorilor de încasare plăți (SelfPay și PayPoint)

Aplicația este utilă și în cazul în care doriți să solicitați un credit, simplu și rapid sau doriți să semnalați o sugestie/reclamație.

Aplicația este disponibilă în Magazinul Google Play, pentru utilizatorii telefoanelor cu sistem de operare Android și în App Store, dacă sunteți utilizatorul unui iPhone.

O găsiți căutând după Vitas Romania

 

După descarcarea aplicației, vă rugăm să folosiți numele de user și parola generate automat de sistem, urmând ca ulterior să schimbați parola din meniul general în secțiunea Setări/Change Password.

 

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.