Linie de credit pentru firme și persoane juridice

O linie de credit pentru firme și persoane juridice te poate ajuta să plătești la timp furnizorii, materiile prime, salariile, utilitățile, impozitele și alte taxe.

Linia de credit de la Vitas România se adresează micilor comercianți, producători, transportatori și altor prestatori de servicii care înregistrează fluctuații în încasări.

Soluția Vitas pentru decontarea facturilor: Creditul IMM

Creditul pentru firme mici și mijlocii de la Vitas este o soluție la îndemână pentru toți antreprenorii care întâmpină dificultăți în încasarea banilor pentru serviciile prestate.

Vitas România îți decontează maxim 80% din contravaloarea unei facturi în avans. Restul de 20% din factură îi primești la data scadentă.

Astfel, ai posibilitatea să îmbunătățești fluxul de numerar și să-ți crești afacerea mai rapid. Pe scurt, nu mai trebuie să aștepți plata clienților pentru a genera venituri și a le folosi în scopuri de dezvoltare.

Caracteristicile liniei de credit

O linie de credit este diferită de un împrumut tradițional pentru afaceri. Cu un credit obișnuit, soliciți o sumă de bani pe care trebuie să o rambursezi în rate într-un interval de timp stabilit.

În schimb, o linie de credit îți oferă mai multă flexibilitate. Poți solicita o anumită sumă (limită de creditare), dar nu trebuie să o folosești integral. Mai degrabă, ai posibilitatea să-ți adaptez cheltuielile legate de linia de credit IFN și să datorezi dobândă doar pentru suma pe care o folosești.

În plus, îți poți ajuta suma de rambursare după cum este necesar, în funcție de buget sau de fluxul de numerar generat. De exemplu, poți achita întregul sold restant sau, pur și simplu, suma minimă.

Liniile de credit pentru persoane juridice nu sunt destinate pentru finanțarea achizițiilor unice. Cel mai frecvent, acest tip de împrumut este destinat cheltuielilor neașteptate sau finanțării proiectelor de extindere care au costuri neclare.

primesti maxim 100.000 RON

(la expirare se poate prelungi /se poate achita/ se poate transforma intr-un credit cu plata in rate)

posibilitate de finanțare cu garanție oferită de Fondul European de Investiții (în baza condițiilor specifice) pentru clienții ce îndeplinesc criteriile de eligibilitate*

De ce să alegi linia de credit de la Vitas?

Față de alte împrumuturi asemănătoare, linia de credit pentru persoane juridice îți permite să accesezi fondurile necesare chiar și atunci când nu îndeplinești condițiile de eligibilitate impuse de bănci.

În plus, costurile sunt transparente. Plătești dobândă doar pentru suma folosită din limita de creditare și nu ești condiționat de rulaje lunare într-un anumit cont bancar.

Linia de credit pentru persoane juridice se adresează producătorilor agricoli, PFA-urilor, II-urile, IF-urilor și SRL-urilor.

Discută cu un consultant Vitas pentru a vedea care sunt condițiile de acordare a liniei de credit.

poate fi accesata si de clientii care nu indeplinesc conditiile bancilor
nu esti conditionat de rulaje lunare intr-un anumit cont bancar, costurile sunt transparente
platesti dobanda doar pentru suma folosita din limita de creditare

Descoperă poveștile altor antreprenori

Cere o ofertă personalizată!

Ai nevoie de bani pentru dezvoltarea IMM-ul tău? Obține acum o linie de credit de la Vitas România și asigură succesul afacerii tale! Cere o ofertă personalizată.

Studii de caz

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și nu pierde niciodată șansa de a afla despre cele mai noi produse de credite IFN pentru persoane juridice!
Aplica
1
Salut! Doresti un credit!
Acum poti aplica online pentru un credit! Alege optiunile solicitate de catre asistentul online.