Istoric

Vitas se numără printre pionierii facilitării accesului micilor întreprinzători la finanţare din România bazate pe analiza capacităţii şi potenţialului şi nu a posibilităţii de acoperire cu garanţii reale imobiliare. Am început în 1996 şi de atunci finanţăm micii întreprinzători români ce au acces limitat la credite.

Suntem o companie a Global Communities, o organizaţie non-guvernamentală americană activă la nivel mondial de peste 60 de ani (din 1952).

Global Communities lucrează în strânsă colaborare cu comunitățile din întreaga lume pentru a aduce schimbări durabile menite să îmbunătățească modul de viață al persoanelor vulnerabile.

În decursul celor două decenii de funcţionare, Vitas România a derulat diverse proiecte finanţate de către Guvernul României şi Banca Mondială, precum programul de microfinaţare în zonele miniere şi zona rurală.

VITAS INSTITUTIE FINANCIAR NEBANCARA SA detine/este

proprietarul marcii „Vitas, Financing a better world” înregistrată la OSIM

sub nr. 148102 din 27.10.2016″  vezi certificat

Vitas de peste 20 de ani în România

Viziunea Vitas

Toţi oamenii cu dorinţă şi capacitate de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii ar trebui să aibă acces la serviciile financiare necesare pentru dezvoltarea potenţialului, devenind astfel activi din punct de vedere social şi economic.

Misiunea Vitas

Misiunea noastră este de a oferi produse şi servicii financiare care să răspundă nevoilor clienţilor noştri şi de a susţine dezvoltarea personală, a afacerii şi a comunităţii în care trăiesc.

Acționariat

0
Experiență în micro-creditare (ani)
0
Clienți
0
Credite acordate

CLIENȚI VITAS